кетеринг во скопје | Ресторан Везилка

КЕТЕРИНГ

Коктел Храна

од 600 денари по лице


Разгледај Менија

 • Храна во еден залак, погодна за секакви пригоди
 • Свежа, вкусна и декоративна храна
 • Сервирана во buffet стил [една голема маса]
 • Бесплатна испорака, сервирање и подигање

Банкет Храна

од 900 денари по лице


Разгледај Менија

 • Храна во овали, погодна за домашни свадби, слави, родендени
 • Свежа, вкусна и декоративна храна
 • Сервирана по маси
 • Бесплатна испорака и сервирање со комплетен прибор

Пијалок

од 200 денари по лице


Разгледај Менија

 • Сите видови на алкохолни и безалкохолни пијалоци и коктели
 • Внимателно одбрани, квалитетни пијалоци
 • Послужување од специјален бар
 • Бесплатно сервирање и послужување

Опрема

од 100 денари по парче


Разгледај Понуда

 • Комплетна опрема за свадби, деловни или приватни забави
 • Маси, столици, коњопои, тенди, шатори, прибор, декорации…
 • Испорака, монтажа и подигнување