Венчаница

Jenny Pаckham Колекција Венчаници 2014

Jenny Packham е модна дизајнерка од Англија. Таа е добро позната по нејзините венчаници кои веќе 25 години успешно се продаваат низ целиот свет. Од неодамна започна и со дизајн на невестински додатоци и долна облека. Некои од нејзините клиенти се Angelina Jolie, Miley Cyrus, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Eva Longoria, Reese Witherspoon, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Kate Winslet и Војвотката од Кембриџ. Нејзините креации беа често носено од Kim Catrall во “Сексот и Градот”.
Ова е нејзината колекција на венчаници за 2014 година

Jenny-Packham-Carine

Jenny-Packham-Utopia

Jenny-Packham-Tilly

Jenny-Packham-Belle-magnolia

Jenny-PackhamTaylor

Jenny-Packham-Audrey

Jenny-Packham-Summer

Jenny-Packham-Rose

Jenny-Packham-Molly

Jenny-Packham-Minnie-with-necklace

Jenny-Packham-Kitty

Jenny-Packham-Jean

Jenny-Packham-Florence

Jenny-Packham-Amour

Jenny-Packham-Daphne

Jenny-Packham-Claudia