logo

Везилка

ВO 2024 ГОДИНА,
ВЕЗИЛКА ЌЕ ДОБИЕ

КОМПЛЕТНО
НОВ & УНИКАТЕН
ИЗГЛЕД

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

НОВА ВЕЗИЛКА

Во 2024та, во нејзината 10та година, Везилка ќе добие комплетно нов  & уникатен, луксузен & грандиозен изглед.

Везилка е ресторан за свадби, настани и прослави со капацитет до 450 гости. Со преку 1000 организирани свадби, 10 години Везилка е меѓу најдобрите ресторани за свадби во Македонија.

Новиот ресторан за свадби ќе започне со работа во Мај 2024. Термините веќе се пополнуваат Доколку сакате да ја резервирате Вашата свадба во Везилка, контактирајте не за повеќе детални информации преку контакт формата или на 078 225 670.

доколку сакате да дознаете повеќе за нашите КЕТЕРИНГ услуги посетете ја оваа страна